单选题:根据以下材料,回答题Passage TwoIn many parts of the world, personal in

  • 题目分类:英语学科
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
根据以下材料,回答题
Passage Two
In many parts of the world, personal influence is almost essential in getting ahead.One needs a “godfa-ther”, a “sponsor”. Here that is not true. Naturally all people use influence sometimes, but one rarely advanc-es far on that basis alone in the United States. Here traits which lead to success are generally considered to be the willingness to work hard (at any kind of job), scholarship or skill,initiative, an agreeable and outgoing personality. In other words, even in therealm of personal progress, this is a ”do-it-yourself” society. By and large, success is neither inherited nor bestowed.This means, therefore, that our employment practices are dif-ferent from those in many other countries.
In some nations it is considered disloyal to quit a job ;deep reciprocal loyalties exist between employee and employer (”recipient”and”patron”in many cases) ;lifelong job security and family honor are frequently involved.
This is not true in the United States. ”Job-hopping” is part of our constant mobility. We consider it a“fight”to be able to better ourselves, to move upward, to jump from company to company if we can keep quali-fying for more responsible (and there forebetter)jobs.
This interchangeability of personnel seems unreasonable to some members of foreign nations. Where are our roots? How can we be so cold and inhuman? “We act, ”some say, ”as if we were dealing with machines,not humans.”They do not understand that a great many Americans like to move about. New jobs present new challenges, new opportunities, new friends, and new experiences--often a new part of the country.
The employer may be quite content too. Perhaps he has had the best of that man's thinking;a new per-son may bring in fresh ideas, improved skills, or new abilities. Then, too, a newcomer will probably start at a lower salary for he will have no seniority. Hopping is so readily accepted here, in fact, that a good man may bounce back and forth among two or three corporations, being welcomed back to his original company more than once through his career, each time at a different level.
(  ) What is the passage mainly about? A.The wayto success in the USA.
B.Personal influence in job-hopping.
C.Personal progress and job-hopping.
D.How Americans see job-hopping.
参考答案:
答案解析:

(  ) She cannot choose but_______him the answers t

(  ) She cannot choose but_______him the answers to the questions.A.te

查看答案

(  ) Be careful, the box is heavy.You_______move i

(  ) Be careful, the box is heavy.You_______move it slowly.A.had bette

查看答案

What has been implied in the example of printing and reading

What has been implied in the example of printing and reading?

查看答案

根据以下材料,回答题Passage ThreeValues and beliefs, often unconscious

根据以下材料,回答题Passage ThreeValues and beliefs, often unconscious, affect our respo

查看答案

(  ) She had done_______to improve her English, bu

(  ) She had done_______to improve her English, but she still failed t

查看答案