单选题:根据下面资料,回答题 Karen MacInnes had spent nine months in the hospi

  • 题目分类:英语
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
根据下面资料,回答题
Karen MacInnes had spent nine months in the hospital.As she grew weaker, the 16-year-old girlasked her parents, "Am I going to die?"
Her mother told Karen the truth.After learning the bad news, all Karen wanted was to go home.Herparents decided to satisfy her wish--no matter that medical fund (基金), which had helped pay forKaren' s hospitalization, would not cover any of the full time medical care she would need at home.When she was carried through her front door, Karen smiled for the first time in months.
A friend of the MacInnes family, Sheila Petersen, knew of this and offered to help.She volunteered(自愿) not only to find nurses, but also to raise money for Karen' s care.Money was received from somany people that Sheila created a fund, " Friends of Karen".
After leaving the hospital, Karen lived for 11 months. "And those months were happy ones forher,"says her mother, "thanks to Sheila."
Even after Karen died, people kept sending money.Sheila put it into the fund, tried to find someoneelse who needed help.By last month, Friends of Karen was helping 70 families.
"I still have a relationship with each family," says Sheila."We have four children who are neardeath now, and I want to be there for them."Sheila admits(承认) the work is sometimes difficult, butsays, "the smile on a child' s face makes it all worthwhile (值得的)."
The mother told Karen that she_______. A.was going to die
B.was going home
C.was growing weak
D.was becoming better
参考答案:
答案解析:

第(55)题答案

第(55)题答案

查看答案

My dad was against my suggestion while my mum was_______it.

My dad was against my suggestion while my mum was_______it.A.in memory of B.in f

查看答案

"Background music" in the passage means_______.

"Background music" in the passage means_______.A.music played in the concert B.a

查看答案

根据下面资料,回答题 Brighton is a popular seaside town on the south c

根据下面资料,回答题 Brighton is a popular seaside town on the south coast of England.Not

查看答案

It can be learned from the passage that parents should______

It can be learned from the passage that parents should_______.A.encourage childr

查看答案