单选题:根据下面资料,回答题 Brighton is a popular seaside town on the south c

  • 题目分类:英语
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
根据下面资料,回答题
Brighton is a popular seaside town on the south coast of England.Not long ago, some policemen were very 21 .There had been several serious accidents 22 by motorists driving too fast.The police started to set up a speed trap(速度监视器).They measured 23 of 88 yards on a straight road and watched to see 24 a car took to 25 that far.They knew that if a car took six seconds, it was
traveling faster 26 the 27 limit of 30 miles an hour.
When the policemen were ready,they hid 28 a hedge(树篱) and started to time passing cars.During their first half an hour, they caught five drivers.The policemen wrote down the 29 of each car and the name and address of the driver.But for the next half an hour the policemen didn' t see anybody 30 too fast.They thought that this was very 31 .One of them drove a quarter of a mile along the road and saw two students 32 on the grass.They were holding up a sheet of cupboard so that motorists could see it.On the notice one of the students 33 :"Danger.Speed trap."
The policemen took the notice away and wrote down the names of the students.Later on they were each fined £5 for 34 to stop the police catching motorists who were 35 the law.
第(21)题答案 A.pleased
B.excited
C.delighted
D.puzzled
参考答案:
答案解析:

It can be learned from the passage that parents should______

It can be learned from the passage that parents should_______.A.encourage childr

查看答案

Sarah said Abe loved her truly because

Sarah said Abe loved her truly becauseA.Abe saw her in the crowd though she trie

查看答案

The cost of living in Glasgow is among the lowest in Britain

The cost of living in Glasgow is among the lowest in Britain,_______the quality

查看答案

The writer cries partly because_________.

The writer cries partly because_________.A.she misses the days when she could of

查看答案

第(53)题答案

第(53)题答案

查看答案