单选题:回答题:

  • 题目分类:理工类
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
回答题:
Every Dog Has Its Say
Kimiko Fukuda, a Japanese girl, always wondered what her dog was trying to say. Whenever she put on makeup, it would pull at her sleeve. 46 When the dog barks, she glances at a small electronic gadget ( 装置 ). The following "human" translation appears on its screen: "Please take me with you. " I realized that's how he was feeling." said Fukuda.
The gadget is called Bowlingual, and it translates dog barks into feelings. People laughed when the Japanese toymaker Takara Company made the world's first dog human translation machine in 2002. But 300,000 Japanese dog owners bought it. 47 "Nobody else had thought about it," said Masahiko Kajita, who works for Takara. "We spend so much time training dogs to understand our orders; what would it be like if we could understand dogs?" Bowlingual has two parts.
48 The translation is done in the gadget using a database (资料库) containing every kind of bark.
Based on animal behaviour research, these noises are divided into six categories: happiness, sadness, frustration, anger, declaration and desire. 49 In this way, the database scientifically matches a bark to an emotion, which is then translated into one of 200 phrases.
When a visitor went to Fukuda's house recently, the dog barked a loud "bow wow" . This translated as "Don't come this way." 50 The product will be available in U.S. pet stores this summer for about U.S.$120. It can store up to 100 barks, even recording the dog's emotions when the owner is away.
A.A wireless microphone is attached to the dog's collar, which sends information to the gadget held by the owner.
B.Nobody really knows how a dog feels.
C.It was followed by "I'm stronger than you" as the dog growled ( 嗥叫 ) and sniffed ( 嗅 ) at the visitor.
D.More customers are expected when the English version is launched this summer.
E.Now, the Japanese girl thinks, she knows.
F.Each one of these emotions is then linked to a phrase like "Let's play", "Look at me", or "Spend more time with me" .
第46题应选_____
参考答案:
答案解析:

Paragraph 4__________

Paragraph 4__________A.Strong Reactions B.Anxiety about the Future of Cloning C.

查看答案

Enormous sums of money have been spent on space exploration.

Enormous sums of money have been spent on space exploration.A.Much B.Large C.Sm

查看答案

Which can be the most appropriate title for this passage?

Which can be the most appropriate title for this passage?A.Benefited or Hurt B.

查看答案

当前输入法为“中文(中国)”,请切换为“智能ABC输入法”,并在打开的记事本中输入“计算机考试”字样。

当前输入法为“中文(中国)”,请切换为“智能ABC输入法”,并在打开的记事本中输入“计算机考试”字样。

查看答案

当前网络已经可以上网,在网络连接中将IP从192.168.1.160变到192.168.1.168。

当前网络已经可以上网,在网络连接中将IP从192.168.1.160变到192.168.1.168。

查看答案