单选题:根据以下内容,回答题。The large part which war played in English affai

  • 题目分类:英语
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
根据以下内容,回答题。
The large part which war played in English affairs in the Middle-Ages, the fact that the control of the army and navy was in the hands of those that spoke French, and the circumstances that much of English fighting was done in France all resulted in the introduction into English of a number of French military terms.The art of war has undergone such changes since the battles of Hastings, Lewes, and Agincourt that many words once common are now only in historical use.Their places have been taken by later borrowings, often like wise from French, many of them being words acquired by the French in the course of their wars in Italy during the sixteenth century.Yet we still use French words of the Middle Ages when we speak of the army and the navy, of peace, enemy, battle, soldier, guard and spy, and we have kept the names of officers such as captain and sergeant.Some of the French terms were introduced into English because they were needed to express a new object or a new idea.In other cases a French and a native English word for the same thing existed side by side.Sometimes one or the other has since been lost from the language; but sometimes both the borrowed and the native word have been still in common use.
The main idea of this passage is that ______. A.most of today’s common English military terms dated from the sixteenth century or later
B.a study of the English vocabulary shows the important part which war has played in the history of England
C.many French words borrowed into English during the Middle Ages have since disappeared from the language
D.many military terms used in English were originally borrowed from French, some as early as the Middle Ages

参考答案:
答案解析:

The highest interest rate is charged to _______.

The highest interest rate is charged to _______.A.full-time students B.parents

查看答案

Our classroom is ______ in the school building.

Our classroom is ______ in the school building.A.bigger than any other one B.b

查看答案

根据以下内容回答问题,善将兵的人都知道兵在精不在多。精兵一人可以抵得许多人用,疲癃残疾和没有训练、没有纪律的兵愈多愈不易

根据以下内容回答问题,善将兵的人都知道兵在精不在多。精兵一人可以抵得许多人用,疲癃残疾和没有训练、没有纪律的兵愈多愈不易调动,反而成为累赘或障碍。一篇文章中每

查看答案

“Defied” in the 5th paragraph probably means “________”.

“Defied” in the 5th paragraph probably means “________”.A.doubted B.gave proof

查看答案

The text suggests that _________.

The text suggests that _________.A.Boston was badly destroyed B.earthquakes are

查看答案