单选题:阅读下文,回答题。A Bad Idea Think you can walk, drive, take phone ca

  • 题目分类:综合类
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
阅读下文,回答题。
A Bad Idea
Think you can walk, drive, take phone calls e-mail and listen to music at the same time? Well, New York's new law says you can't. ___(1)___ 46 The law went into force last month, following research and a shocking number of accidents that involved people using electronic gadgets (数码产品)when crossing the street.
Who's to blame?___(2)___ 47 “We are under the impression that our brain can do more than it often can,” says Rene Marois, a neuroscientist (神经科学学家)in Tennessee. “But a core limitation is the inability to concentrate on two things at once. ”
The young people are often considered the great multitaskers. ___(3)__ 48 A group of 18-to 21-year-olds and a group of 35-to 39-year-olds were given 90 seconds to translate images into numbers, using a simple code.__(4)___ 49 but when both groups were interrupted by a phone call or an instant message, the older group matched the younger group in speed and accuracy.
It is difficult to measure the productivity lost by multitaskers. But it is probably a lot Jonathan Spire, chief analyst at Basex, a business-research firm, estimates the cost of interruptions to the American economy at nearly $ 650 billion a year. __(5)___ 50 The surveys conclude that 28 percent of the workers’time was spent on interruptions and recovery time before they returned to their main tasks. (2009 年)
请在(1)处填写正确答案。 A.And you'll be fined $ 100 if you do so on a New York City street.
B.Talking on a cell phone while driving brings you joy anyway.
C.The estimate is based on surveys with office workers.
D.The younger group did 10 percent better when not interrupted.
E.However, an oxford University research suggests this perception is open to question.
F.Scientists say that our multitasking (多任务处理)abilities are limited.

参考答案:
答案解析:

In the last sentence of the second paragraph, ”another" mean

In the last sentence of the second paragraph, ”another" means ______.A.another r

查看答案

背景资料 某工程公司低价中标了一矿区工业广场的改造工程,其中要在广场内修建一条l00m长的地下双孔钢筋混凝土排水暗渠。暗

背景资料 某工程公司低价中标了一矿区工业广场的改造工程,其中要在广场内修建一条l00m长的地下双孔钢筋混凝土排水暗渠。暗渠外断面尺寸为宽12m、高4.8m,渠

查看答案

关于井筒施工的排水方法,说法正确的是(  )。

关于井筒施工的排水方法,说法正确的是(  )。A.吊桶排水适用于涌水量不超过8m³/h的井筒 B.涌水量小于8m³/h时均可独立采用风动潜水泵排水 C.当吊桶排

查看答案

Have you talked to her lately?

Have you talked to her lately?A.lastly B.finally C.shortly D.recently

查看答案

关于立井提升运输的安全规定,以下说法正确的是(  )。

关于立井提升运输的安全规定,以下说法正确的是(  )。A.除凿井初期40m井深范围内,不得采用无罐道提升 B.采用钢丝绳罐道提升人员时,提升速度不得超过6m/s

查看答案