单选题:Dialogue ThreeInterviewer: How long did you live in the Sta

题目内容:
Dialogue Three
Interviewer: How long did you live in the States?
Interviewee: I was there for two years, in New York, and I enjoyed it tremendously. What I liked best was that I could work and still lead a normal life. I mean, the shops are open till 10: 00p. m.
Interviewer: All shops?
Interviewee: Yes, everything. Food shops, chemists, and department stores. ____ 8 ____ And on public
holidays, only the banks are shut.
Interviewer: I see, emm...Do you think New York is as multinational as London?
Interviewee: Oh, that's for sure. But it's not as mixed ____ 9 ____like there's Russian, the German section and China Town. But I think the major difference between these two cities was the height of the place. Everything was up in the Big Apple. We lived on the thirty-fifth floor. And of course everything is faster and the New Yorkers are much ruder.
Interviewer: Oh! In what way?
Interviewee: Well, pushing in the street, fights about getting on the bus, ____ 10 ____ And of course the taxi drivers! New York taxi drivers must be the rudest in the world!
第8题__________ A.nationalities stay in their own areas
B.people don't queue like they do here in England.
C.Cultures vary from country to country.
D.Some supermarkets are open twenty-four hours a day.

参考答案:
答案解析:

The children will have to __________ their play-time hours

The children will have to __________ their play-time hours when school opens.A.

查看答案

阅读材料,回答题。Harriet Beecher Stowe had poured her heart into he

阅读材料,回答题。Harriet Beecher Stowe had poured her heart into her anti-slavery book

查看答案

This passage is primarily about__________.

This passage is primarily about__________.A.the greenhouse effect B.the burning

查看答案

__________the traffic jam, we would have caught our train.

__________the traffic jam, we would have caught our train.A.But for B.Because

查看答案

According to the passage, __________.

According to the passage, __________.A.flowers and vegetables from Devon are on

查看答案