单选题:根据材料,回答问题。Happiness Happiness is becoming a huge area in psy

  • 题目分类:综合类
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
根据材料,回答问题。
Happiness
Happiness is becoming a huge area in psychological research and even in government policy, with the UK government exploring a "happiness index". It's tough, though, to define exactly what happiness is, and what makes us happy.
There are two broad ways of looking at happiness: short-term happiness ( a great cookie, a boodle of wine) and long-term happiness ( financial security, achieving your goals). Both types of happiness are valid, and important. The problem is, they're often in competition.
Let's say you've got a goal of losing 50 pounds this year. You know you'd be happier and healthier if you weren't carrying that extra weight. To achieve long-term happiness, you need to go on a diet. In the short-term, though, it's not that easy. A chocolate cake, or a large glass of wine, might seem like just the thing to cheer you up at the end of a long dayor to celebrate with friends. It's the same with lots of other goals.
If you've got a tendency to prioritize long-term happiness at the expense of day-to-day pleasures, you should start looking for some small ways to bring a little joy back into your life. I'm not suggesting that you go our and get drunk every night, or that you stuff with cake. There are plenty of other ways to enjoy yourself. Don't pin all your hopes of happiness on some far-off future, though. There's no point working a 60-hour week and making yourself thoroughly miserable in the belief that things will be prefect as soon as you're making a six-figure salary.
A proper title for the passage is“______” A.Happy Thereafter
B.Beyond Happiness
C.Happiness In, Happiness Out
D.Happy Now or in the Future?

参考答案:
答案解析:

Don't forget to drink enough water even________

Don't forget to drink enough water even________A.in your body B.without water C.

查看答案

The amount of water your body needs per day is related______

The amount of water your body needs per day is related_______A.0unces of Water N

查看答案

Paragraph 2______

Paragraph 2______A.0unces of Water Needed Per Day B.Importance of Water C.Compos

查看答案

It is hoped that the FCTC will greatly help to reduce deaths

It is hoped that the FCTC will greatly help to reduce deaths____A.have ratified

查看答案

The doctor has abandoned the hope torescue the old man.

The doctor has abandoned the hope torescue the old man.A.left B.given up C.turne

查看答案