单选题:Passage 3Questions are based on the following passage.Breas

题目内容:
Passage 3
Questions are based on the following passage.
Breastfeeding(母乳喂养) for a month or longer appears to reduce a woman' s risk of getting diabetes(糖尿病 later in life, according to a new study.The breastfeeding and diabetes link has been reported in other studies, according to researcher Eleanor Schwarz.Yet, her study makes them link easier to believe.Her study is published in a journal of medicine in America.Sehwarz and her colleagues looked at data about breastfeeding practices.They evaluated data on 2,233 womem from California.Of those, 405 were not mothers, 1,125 were mothers who breastfed for at least a month, and 703 were mothers who had never breastfed.They were 40 to 78 years old.
According to Schwarz' s study, the risk of getting a diagnosis(诊断) of Type 2 diabetes for women who breastfed all their children for a month or longer was similar to that of women who had not given birth.But mothers who had never breastfed were nearly twice as likely to develop diabetes as women who had never given birth.Mothers who never breastfed were about 1.4 times as likely to develop diabetes as women who breastfed for one to three months, Schwarz found.
While one month of breastfeeding appears to make a difference, Schwarz says, even longer is better.(80) "Previous studies have shown the longer the morn breastfeeds, the more benefit for her
body." Many experts recommend breastfeeding for six months and continuing for a year, she says.
The diabetes-breastfeeding link is probably explained by belly fat.Mothers, who don' t breastfeed, as they get older, may have more belly fat, as breastfeeding helps new mothers take off
weight."Belly fat increases the risk of diabetes as you get older," she says.
The finding isn' t surprising at all, says Kimberly Gregory.She often gives advice to women who get diabetes ( occurring during pregnancy (怀孕) that they are at risk for later getting Type 2 diabetes and suggests they breastfeed.The new findings will probably inspire Gregory to add to the advice she gives moms-to-be about the benefits of breastfeeding.She often focuses on the benefits to the baby.
According to the first paragraph, which of the following statements is TRUE? A.About two thousand and two hundred old women took part in the study.
B.Eleanor Schwarz' s research program was about men and women who suffered from diabetes.
C.Over one fifths of the women never got married.
D.Eleanor Schwarz' s results seem more reliable.

参考答案:
答案解析:

According to the passage, which of the following statements

According to the passage, which of the following statements is TRUE?A.Different

查看答案

Which is the best title for the passage?

Which is the best title for the passage?A.What Is Archaeology? B.Archaeology and

查看答案

某校派出学生204人上山植树15301株,其中最少一人植树50株,最多一人植树l00株,则至少有多少人植树的株数相同?

某校派出学生204人上山植树15301株,其中最少一人植树50株,最多一人植树l00株,则至少有多少人植树的株数相同? A.3 B.4 C.5 D.6

查看答案

有一批资料,甲机单独复印需ll时,乙机单独复印需13时,当甲乙两台复印机同时复印时,由于相互干扰,每小时两台共少印28张

有一批资料,甲机单独复印需ll时,乙机单独复印需13时,当甲乙两台复印机同时复印时,由于相互干扰,每小时两台共少印28张,现在两台复印机同时复印了6小时l5分

查看答案

Inwhichsectionofanewspapercanyouprobablyfindthisarticle?

Inwhichsectionofanewspapercanyouprobablyfindthisarticle? A.Entertainment B.News

查看答案