单选题:阅读短文,回答题。Exercise Lowers Employers' Health CostsCompanies ca

  • 题目分类:卫生类
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
阅读短文,回答题。
Exercise Lowers Employers' Health Costs
Companies can save millions in health-care costs simply by encouraging their employees to exercise a little bit, researchers reported on Friday.
They said obese (肥胖的) employees had higher health-care costs, but lowered those
expenses by exercising just a couple of times a week -- without even losing any weight.
Feifei Wang and colleagues at the University of Michigan studied 23, 500 workers at General Motors. They estimated that getting the most sedentary (惯于久坐的) obese workers to exercise would have saved about $ 790, 000 a year, or about 15 percent of health-care costs for the whole group company-wide, the potential savings could reach $ 7. 1 million per year,they reposed in the Journal of Occupational and Environmental Medicine.
Of the whole group of workers, about 30 percent were of normal weigh, 45 percent were overweight (超重的), and 25 percent were obese. Annual health-care costs averaged $ 2, 200for normal weight, $ 2, 400 for the overweight, and $ 2, 700 for obese employees.
But among workers who did no exercise, healthcare costs went up by at least $100 a year, and were $ 3, 000 a year for obese employees who were sedentary.
But adding two or more days of light exercise -- at least 20 minutes of exercise or work hard enough to increase heart rate and breathing -- lowered costs by on average $ 500 per employee a year, the researchers found.
How can employees help lower the health-care costs? A.By taking more rest.
B.By eating less.
C.By exercising a little bit.
D.By saving more money.

参考答案:
答案解析:

请在10处填写正确答案。

请在10处填写正确答案。A.serve B.refer C.regard D.treat

查看答案

请在8处填写正确答案。

请在8处填写正确答案。A.approach B.limit C.distance D.period

查看答案

What has happened to aspirin since new painkillers came on t

What has happened to aspirin since new painkillers came on the market?A.Companie

查看答案

The word“its”in the second paragraph refers to_____.

The word“its”in the second paragraph refers to_____.A.“the nerve’s” B.“the blood

查看答案

A person’s vision is likely to be affected if a stroke______

A person’s vision is likely to be affected if a stroke________. A.suffer from a

查看答案