题目内容:
Light pollution We usually think of pollution as a harmful waste substance that threatens the air and water.But some people have become concerned about another kinds of pollution.It can be everywhere,depending oil the time of day.And it is not thought of as a substance.It is light. The idea of light pollution has developed with the increase of lights in reties.In many areas,this light makes it difficult or impossible to observe stars and planets in the Hiight sky.In l988,the International Dark—Sky Associations formed.This organization wants to reduce light pollution in the night sky.It also urges the effective use of electric lighting.
There are a number of reasons why reducing light pollution is important.One has become clear at the Mount Wilson Obsmvatory near Los Angels,California.Mount Wilson Observatory was home to the largest telescopes in the world during the first half of the l900s.
During that period,Los Angeles grew to become one of America’s biggest cities。
Today,light from Los Angeles makes the night sky above Mount Wilson very bright.It is no longer all important research center because of light pollution.
Light pollution threatens to reduce the scientific value of research telescopes in other important observatories.They include Like Observatory near San Jose,California and Yorkers Observatory near Chicago,Illinois.
Light pollution is the result of wasted energy.Bright light,that shines into the sky is nol being used to provide light where.it is needed Oil Earth.Poorly designed lighting causes a great deal of light pollution.Lights that are brighter than necessary also cause light pollution.
Recently,two Italian astronomers and an American environmental scientist created a world map of the night sky.
The map shows that North Ameriea,Western Europe and japan have the greatest amount of light pollution。
Most people in America are surprised to find out,that they are able to see our OWn galaxy,the Milky Way,with their own eyes。But about three—fourths of Americans cannot see the Milk),Way because of man—made light.
Objects in the night sky are resources that provide everyone with wonder.But light pollution threatens to prevent those wonderful sights from being seen。According to the passage,the idea of light pon
We usually think of pollution as a harmful waste substance that threatens the air and water.But some people have become concerned about allution”has come with the increase of lights in cities.根据以上材料回答下面问题: According to the passage,the idea of “light pollotion”has come with the increase of lights in cities. A.Right
B.Wrong
C.Not mentioned
参考答案:
答案解析: