单选题:阅读下列短文,回答题: InAmsterdam(阿姆斯特丹),there is all unusual Children

题目内容:
阅读下列短文,回答题:
InAmsterdam(阿姆斯特丹),there is all unusual Children Restaurant.It is run(经营)by children.From themanager to the cooks,waiters andother members are all children from six to twelve years old.They themselves doall the necessary work such as cooking and cleaning.These children are selected(挑选)in Amsterdam.After training(培训),theymay work in the restaurant for four weeks.All of themlike their work.
Thisrestaurant was founded(创办)in 1983 by a woman cook,who wanted to givechildren chances to learn tobe useful to the public.Andnow she is the only adult(大人)there,but her job is just to take care of the children.The restaurant is welcomed almost by everyone.Since there are only 20 seats in the restaurant,it is always fullof people.
If youwant to have a meal in the restaurant,you must tell them ahead of time"(提前).The cost of a meal is different according todifferent people.Usually four dollars for each adult,but much cheaper for the children.Anditsbusiness hours are only on Saturday evenings and Sunday afternoons.
Where is the unusualChildren Restaurant7 A.In Holland.
B.In Poland.
C.In England.

参考答案:
答案解析:

本题的功能是获得字符串“China”的长度和最后一个字符,并将这些信息打印出来。 public class javal(

本题的功能是获得字符串“China”的长度和最后一个字符,并将这些信息打印出来。 public class javal(public static void

查看答案

本题中,通过菜单“Connect”显示一个对话框,单击“ok”按钮后,所填写的内容就会传回到主窗口并显示出来。 impo

本题中,通过菜单“Connect”显示一个对话框,单击“ok”按钮后,所填写的内容就会传回到主窗口并显示出来。 import java.awt.* ; im

查看答案

________is the only animal that can speak.

________is the only animal that can speak. A.The man B.A man C.Man D.Men

查看答案

The bus__________yesterday.

The bus__________yesterday. A.repaired B.is repaired C.was repaired

查看答案

38.In the last paragraph”landing gear up” probably means __

38.In the last paragraph”landing gear up” probably means ______.A.following fly

查看答案