单选题:请根据短文内容,回答题。Sharks Perform a Service for Earth's WatersIt is

  • 题目分类:综合类
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
请根据短文内容,回答题。
Sharks Perform a Service for Earth's Waters
It is hard to get people to think of sharks as anything but a deadly enemy. They are thought to__________(1) people frequently. But these fish perform a__________ (2) service for earth's waters and for human beings. Yet business and sport fishing3 are threatening their__________(3).
Some sharks are at risk of disappearing from __________ (4).
Warm weather may influence both fish and shark activity. Many fish swim near coastal areas__________ (5) their warm waters. Experts say sharks may follow the fish into the same areas,__________ (6) people also swim. In fact, most sharks do not purposely charge at or bite humans.
They are thought to mistake a person __________ (7) a sea animal, such as a seal or sea lion. That is why people should not swim in the ocean when the sun goes down or comes up. Those are the__________(8) when sharks are looking for food. Experts also say that bright colors and shiny jewelry may cause sharks to attack.
A shark has an extremely good sense of smell4. It can find small amounts of substances in water, such as blood, body liquids and __________(9) produced by animals. These powerful__________ (10) help sharks find their food. Sharks eat fish, any__________(11) sharks, and plants that live in the ocean.
Medical researchers want to learn more about the shark's body defense, and immune__________(12) against disease. Researchers know that sharks __________ (13) quickly from injuries. They study the shark in hopes of finding a way to fight human disease.
Sharks are important for the world's __________ (14). They eat injured and diseased fish.
Their hunting activities mean that the numbers of other fish in ocean waters do not become too__________(15). This protects the plants and other forms of life that exist in the oceans.
__________ A.attack
B.meet
C.love
D.visit

参考答案:
答案解析:

Parents will most probably say no to their children if they

Parents will most probably say no to their children if they want to___________.A

查看答案

根据以下材料,回答题Being TeenagersIt has never been easy to be a teen

根据以下材料,回答题Being TeenagersIt has never been easy to be a teenager, and it is pa

查看答案

Radiation exposure should be ___________.

Radiation exposure should be ___________.A.be costly B.harmful C.save a life D.s

查看答案

Advantages of screening women under 50 are ___________.

Advantages of screening women under 50 are ___________.A.be costly B.harmful C.s

查看答案

The president promised that the government would take measur

The president promised that the government would take measures to deal with the

查看答案