填空题:Questions ·Read the text below about business who profit fr

  • 题目分类:中级
  • 题目类型:填空题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
Questions
·Read the text below about business who profit from hiring freelance writers.
·In most of the lines(34-45),there is one extra word.It is either grammatically
incorrect or does not fit in with the meaning Of the text.Some lines,however,are correct.
·If a line is correct.write CORRECT on your Answer Sheet.
·If there is an extra word in the line.write the extra word in CAPITAL LE丌ERS on your Answer Sheet.
·The exercise begins with two examples,(0 and 00).


0 Millions of businesses worldwide are reaping the rewards of hiring competent
00 freelance writers.Some of these companies which have never even met the free-
34 lancers to whom they outsource for projects and yet the relationship works extremely
35 well.While the companies concerned are happy with the results and are
36 not only saving money in the process,but also are increasing their sales t00.A freelance
37 writer with a fresh perspective may have more innovative ways of promoting
38 your business.A writer who without knowledge of your industry may offer
39 with the advantage of viewing your products and services from a buyer's perspective
40 and will ask questions and raise up issues that you may not have previously
41 being considered.An experienced writer will be competent at research and
42 will grasp new concepts quickly,which compares to taking on hiring a new fulltime
43 employee who has to learn about your business.Alternatively,some companies
44 may well wish to bring in a freelance writer who has experience in a particular
45 field and could assist in areas where the business could benefit from specialist help.
34题改错__________
参考答案:
答案解析:

有如下类定义: class B{public:void funl(){}private:void fun2(){}pro

有如下类定义: class B{public:void funl(){}private:void fun2(){}protected:void fun

查看答案

算法的有穷性是指( )。

算法的有穷性是指( )。 A.算法程序的运行时间是有限的 B.算法程序所处理的数据量是有限的 C.算法程序的长度是有限的 D.算法只能被有限的用户使用

查看答案

According to the writer, the problem of scheduling services

According to the writer, the problem of scheduling servicesA.involve services p

查看答案

一、注意事项1.申论考试是对考生阅读理解能力、归纳概括能力、分析综合能力、XX题能力、文字表达能力的测试。2.参考时限,

一、注意事项1.申论考试是对考生阅读理解能力、归纳概括能力、分析综合能力、XX题能力、文字表达能力的测试。2.参考时限,阅读资料30分钟,作答90分钟。3

查看答案