选择题:Passage 2For centuries in Spain and Latin America, heading home for lunch a...

题目内容:

Passage 2 For centuries in Spain and Latin America, heading home for lunch and a snooze with the familywas some thing like a national right, but with global capitalism standardizing work hours, this idyllichabit is fast becoming an endangered pleasure. Ironically, all this is happening just as researchers arebeginning to note the health benefits of the afternoon nap. According to a nationwide survey, less than 25 percent of Spaniards still enjoy siestas. And likeSpain, much of Latin America has adopted Americanized work schedules, too, with shortened lunchtimes and more rigid work hours. Last year the Mexican government passed a law limiting lunchbreaks to one hour and requiring its employees to work their eight-hour shift between 7 a.m. and 6 p.m. Before the mandate, workers would break up the shift--going home midday for a long break withthe family and returning to work until about 9 or 10 p.m. The idea of siesta is changing in Greece,Italy and Portugal, too, as they rush to join their more "industrious" counterparts in the globalmarket. Most Americans I know covet sleep, but the idea of taking a nap mid-afternoon equates withlaziness, un employment and general sneakiness. Yet according to a National Sleep Survey poll,65percent of adults do not get enough sleep. Numerous scientific studies document the benefits of naptaking, including one 1997 study on the deleterious effects of sleep deprivation in the journal Inter-nal Medicine. The researchers found that fatigue harms not only marital and social relations butworker productivity. According to Mark Rosekind, a former NASA scientist and founder of Solutions in Cupertino,Calif., which educates businesses about the advantages of sanctioning naps, we′ re biologically pro-grammed to get sleepy between 3 and 5 p.m. and 3 and 5 a.m. Our internal timekeeper--called thecircadian clock--operates on a 24-hour rotation and every 12 hours there′s a dip. In accordancewith these natural sleep rhythms, Rosekind recommends that naps be either for 40 minutes or for twohours. Latin American countries, asserts Rosekind, have had it right all along. They′ ve been in syncwith their clocks; we haven′t. Since most of the world is sleep-deprived, getting well under the recommended eight hours anight (adults get an average of 6.5 hours nightly), we usually operate on a kind of idle midday. Napsare even more useful now that most of us forfeit sleep because of insane work schedules, longercommute times and stress, In a study published last April, Brazilian medical researchers noted thatblood pressure and arterial blood pressure dropped during a siesta. In the second sentence of Paragraph 1, "all this" refers to __________.

A.the habit of napping B.the standardizing of work hours C.the decline of the siesta tradition D.the growth of global capitalism

参考答案:
答案解析:

数据挖掘是从()的实用数据中挖掘出有价值数据的过程。A.大量的B.不完全的C.有噪声的D.模糊的

数据挖掘是从()的实用数据中挖掘出有价值数据的过程。A.大量的B.不完全的C.有噪声的D.模糊的

查看答案

Passage 1"THE SERVANT"(1963) is one of those films that it is impossible ...A.

Passage 1"THE SERVANT"(1963) is one of those films that it is impossible ...A.

查看答案

In some countries, __________is called equality does not really mean equal ri...

In some countries, __________is called equality does not really mean equal ri...

查看答案

Import for the first three months this year is larger than that for the______...

Import for the first three months this year is larger than that for the______...

查看答案

设计任务:请阅读下面学生信息和语言素材,设计20分钟的英语阅读教学方案。教案没有固定格式.但须包含下列要点:·teaching objective...

设计任务:请阅读下面学生信息和语言素材,设计20分钟的英语阅读教学方案。教案没有固定格式.但须包含下列要点:·teaching objective...

查看答案