单选题:It’s not easy being a teenager-nor is it easy being the pare

  • 题目分类:英语
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
It’s not easy being a teenager-nor is it easy being the parent of a teenager. You can make your child feel angry, hurt, or misunderstood by what you say without realizing it yourself. It is important to give your child the space he needs to grow while making him realize that you’ll still be there for him when he needs you. Expect a lot from your child, just not everything. Except for health and safety problems, such as drug use or careless driving, consider everything else open to discussion. If your child is unwilling to discuss something, don’t insist he tell you what’s on his mind. The more you insist, the more likely that he’ll clam up. Instead, let him attempt to solve (解决) things by himself. Show respect for your teenager’s privacy (隐私). Never read his mail or listen in on personal conversations. Teach your teenager that the family phone is for the whole family. If your child talks on the family’s telephone for too long, tell him he can talk for 15 minutes, but then he must stay off the phone for at least an equal period of time. This not only frees up the line so that other family members can make and receive calls, but teaches your teenager moderation (节制). Or if you are open to the idea, allow your teenager his own phone that he pays for with his own pocket money or a part-time job.The main purpose of the text is to tell parents ___________. A.how to get along with a teenager
B.how to respect a teenager
C.how to understand a teenager
D.how to help a teenager grow up
参考答案:
答案解析:

What is the main idea of the passage?A. Science and its appl

What is the main idea of the passage?A. Science and its applications bring us ma

查看答案

请阅读下面短文,掌握其大意,然后从36~55各题所给的四个选项(A、B、C和D中),选出最佳选项,并在答题卡上将该选项的

请阅读下面短文,掌握其大意,然后从36~55各题所给的四个选项(A、B、C和D中),选出最佳选项,并在答题卡上将该选项的标号涂黑  People often f

查看答案

—It looks heavy. Can I give you a hand?

—It looks heavy. Can I give you a hand?A.No, thanks B.Yes, my pleasure C.No,neve

查看答案

第三节 完形填空 (共20小题;每小题1. 5分,满分30分)   阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C

第三节 完形填空 (共20小题;每小题1. 5分,满分30分)   阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,

查看答案

Over the past 20 years, the Internet helped change our world

Over the past 20 years, the Internet helped change our world in _____way or anot

查看答案