单选题:Directions: There are 2 passages in this section. Each passa

  • 题目分类:英语六级
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
Directions: There are 2 passages in this section. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre.
Passage One
Questions are based on the following passage.
  With the possibility that the United States may be withdrawing from the confines of the Kyoto Protocol by the end of this year, it behooves (对……来说有必要) responsible citizens of the world to examine the past and present implications of the international treaty. The 1992 Kyoto Protocol,signed by 174 of the world's nations, ambitiously sought to reduce worldwide emission levels by the year 2000, aiming to restore them to 1990 levels so as to slow global warming and begin the slow process of eradicating pollution. It has thus far not been entirely successfully, with its noble goals overly vague, resulting in international willingness to comply with its provisions, but lacking a structured method by which to achieve them.
  Harsh criticism of the Kyoto Protocol often involves the relatively short-term nature of the project. By trying to achieve such spectacular environmental goals in such a short span of time, it has been argued that an impossibly difficult challenge has been undertaken. Finding the task impossible, the nations of the world may soon discard the wider goal of reducing pollution along with the Protocol itself. Further, the commitments made by the industrialized nations, such as the United States, Britain and France, are vastly different from those agreed upon by the developing nations, such as Brazil and China, with the industrialized signatories (签字者) agreeing to be bound by more concrete, stated plans and goals.
  This disparity (在一致) in commitment has been viewed as a necessity, however. Developing nations argue that their more industrialized, wealthier counterparts achieved their power and status by utilizing methods of development that resulted in pollution, and that they have a right to take their turn at using those methods. Also, it has been staked that the richer nations are those who can afford to immediately change their methods of production to comply with the goals of the Kyoto Protocol, while the other nations would find it virtually impossible to change their ways without seriously disrupting their economies.
  Whatever one's stance, it is almost universally agreed upon that the Kyoto Protocol is a step in the right direction, in theory and philosophy, at the very least. The reality of practical application and implementation, however, is a very different story. With the possibility of a United States withdrawal looming, it must be considered that if the world's wealthiest and most powerful nation finds it impossible to reasonably comply with the Protocol, then perhaps a more cons
参考答案:
答案解析:

schemetopersuadeusofthevalueofwholelife-longlearning.Thefirs

schemetopersuadeusofthevalueofwholelife-longlearning.Thefirstmillion

查看答案

What point is made about knowledge in the fourth paragraph?(

What point is made about knowledge in the fourth paragraph?(  )A.It provides spe

查看答案

The information given by the lie detector, according to the

The information given by the lie detector, according to the author, is__________

查看答案

团队发展是基于——( )

团队发展是基于——( )A.项目的组织结构 B.对项目团队提供的培训 C.每个队员的个人发展 D.项目组织的合作、公开沟通和相互信任的环境

查看答案

某省政府办公厅的郭某受命组建省政府调研中心。为此他在政府内挑选了一些人员作为调研中心的工作人员,包括小王、小张和老林等。

某省政府办公厅的郭某受命组建省政府调研中心。为此他在政府内挑选了一些人员作为调研中心的工作人员,包括小王、小张和老林等。在郭某看来,小王虽能力有限,但为人踏实,

查看答案