单选题:回答题。A cancer-stricken British teenage said Thursday she had

  • 题目分类:中学英语
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
回答题。
A cancer-stricken British teenage said Thursday she had been moved by messages of support from around the world after writing an online" Bucket List" of things she wanted to do before dying.
Alice Pyne, 15 ,created an internet blog in which she described her fight against a cancer of the white blood cells."I've been fighting cancer for almost four years and now I know that the cancer is gaining on me and it doesn't look like I'm going to win this one," she wrote.
For her hst, at the site www.alicepyne, blogspot, corn, she has included making everyone signup to be a bone marrow donor(骨髓捐赠者) ,swimming with sharks, meeting boy band Take That and getting a purple iPad computer.
Messages of support and offers of help quickly flooded her webpage and it became one of the most talked about subjects on Twitter.
"Oh, dear and I thought that I was just doing a little blog for a few friends!" she wrote after her site attracted huge attention."Thank you so much for all your lovely messages to me 。”
Pyne, who lives with her family in the northwest English town of Ulverston, revealed (透露) the management of Take That had arranged for her to see the band after reading her blog.A group of lo-cal lawmakers have also joined forces with the Anthony blood cancer charity to encourage people to join its stem cell register.
What happened after Alice Pyne wrote her "Bucket List"? A.People around the world sent messages to support her.
B.People sent gifts to her from all over the world.
C.A lot of people offered to donate bone marrow to her.
D.The media called on people to help her.

参考答案:
答案解析:

No one from your company will be able to go with us ________

No one from your company will be able to go with us __________ our first trip t

查看答案

In the darkest moments, the author would prefer to__________

In the darkest moments, the author would prefer to__________.A.seek professional

查看答案

What' s the main idea of the passage?

What' s the main idea of the passage?A.What's real meaning of intelligence? B.Wh

查看答案

An air courier is a person who__________.

An air courier is a person who__________.A.manages a business company in foreign

查看答案

当运行于1段母线的一回220kV线路出口发生相间短路,且断路器拒动时,保护正确动作行为应该是下列哪项?并说明根据和理由。

当运行于1段母线的一回220kV线路出口发生相间短路,且断路器拒动时,保护正确动作行为应该是下列哪项?并说明根据和理由。(  )A.母线保护动作断开母联断路器

查看答案