单选题:请阅读Passage 1,完成第小题。Passage 1What should you think about in t

题目内容:
请阅读Passage 1,完成第小题。
Passage 1
What should you think about in trying to find your career? You are probably better at some school subjects than others. These may show strengths that you can use in your work. A boy who is good at mathematics can use that in an engineering career. A girl who spells well and likes English may be good at office work. So it is important to know the subjects you do well in at school. On the other hand, you may not have any specially strong or weak subjects but your records show a general satisfactory standard. Although not all subjects can be used directly in a job, they may have indirect value. A knowledge of history is not required for most jobs but if history is one of your good subjects you will have learned to remember facts and details. This is an ability that can be useful in many jobs.
Your school may have taught you skills, such as typing or technical drawing, which you can use in your work. You may be good at metal work or cookery and look for a job where you can improve these skills.
If you have had a part-time job on Saturdays or in the summer, think what you gained from it.
If nothing else, you may have learned how to get to work on time, to follow instructions and to get on with older workers. You may have learned to give correct change in a shop, for example. Just as important, you may become interested in a particular industry or career you see from the inside in a part-time job. Facing your weak points is also part of knowing yourself. You may be all thumbs when you handle tools; perhaps you are a poor speller or cannot add up a column of figures. It is bitter to face any weaknesses than to pretend they do not exist. Your school record, for instance, may not be too good, yet it is an important part of your background. You should not be apologetic about it but instead recognize that you will have a chance of a fresh start at work.
Which of the following best sums up the first paragraph? A.The importance of doing well at school.
B.Using school performance to help to choose a career.
C.The importance of being good at all subjects.
D.The indirect value of schoolwork.

参考答案:
答案解析:

Which of the following is right according to the passage?

Which of the following is right according to the passage?A.I found beauty meant

查看答案

We know from the passage that__________.

We know from the passage that__________.A.the author lived alone in the dormitor

查看答案

The writer argues that a teacher's chief concern should be t

The writer argues that a teacher's chief concern should be the development of th

查看答案

老师在讲授《邹忌讽齐王纳谏》中“群臣吏民能面刺寡人之过者,受上赏。”这个句式的时候,为了让同学们更加熟练地掌握这个句式,

老师在讲授《邹忌讽齐王纳谏》中“群臣吏民能面刺寡人之过者,受上赏。”这个句式的时候,为了让同学们更加熟练地掌握这个句式,特意选取了一些例句。下列不能满足举例要求

查看答案

学习辛弃疾的《永遇乐·京口北固亭怀古》,教师要求学生列举其他的怀古诗,以下不符合要求的是(  )。

学习辛弃疾的《永遇乐·京口北固亭怀古》,教师要求学生列举其他的怀古诗,以下不符合要求的是(  )。A.《登金陵凤凰台》 B.《乌衣巷》 C.《蜀相》 D.《题乌

查看答案