单选题:根据短文回答题。Too Late to Regret itWhen I was a junior,I met a sec

  • 题目分类:综合类
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
根据短文回答题。Too Late to Regret itWhen I was a junior,I met a second-year student in my department.He wasn't tail or good-looking,but he was very nice,attractive and athletic.He had something that I admired very much.He was natural,warm,and sincere.
I disregarded(不顾)my parents' disapproval.We were very happy together.He picked me up from my dorm every morning,and after class we would sit alongside the stream that ran through campus,or sunbathe(晒太阳)on the lawn.At night he would walk me back to my dorm.He came from a poor family,but in order to make me happy。he borrowed money from his friend to buy presents and meals for me.Our follow students looked up to him as a role model,and the girls envied(妒忌)me.He wasn't a local,but wanted to stay here after graduation.I thought we had a future together.
However, when I got a part-time job during the summer vacation。people begin giving me a lot of pressure,saying that A pretty, intelligent girt like me should find a bettor guy to spend time with.This was also what my family thought.He spent tile summer in his hometown,so I was all by myself.When he got back,I began finding fault with him But his big heart and warmth soon drove all unpleasant thoughts away.However, I had no idea how badly I had hurt him and that things would get worse.
I had a good part-time job off campus that pretty well.With my good performance at school。l also got admission to graduate school at one of China's best universities.He,on the other hand,did not do so well at school or at work.I had to worry about his living expenses,job and scores.
Almost all my colleagues and friends advised me to break up with him.Then we' had a quarrel last June.He was in great pain,and my cold words and bad moods stated turning him away.
Graduation time was drawing near, and he said he wanted to go back to his hometown.He said that he couldn't put up with me anymore.I was shocked and looked at him in despair.
True love happens only once,but I found it out too late.When did the author fall in love with the boy?( ) A.After she had a quarrel with hi
B.When she was a junio
C.When she was a second year studen
D.After she found a part-time jo
参考答案:
答案解析:

The fact that children arrive at school at about the same ti

The fact that children arrive at school at about the same time shows that( )A.sc

查看答案

改造前后异丙苯的产量均为265000t/a,根据表1投入的原料量计算改扩建前后的总收率。

改造前后异丙苯的产量均为265000t/a,根据表1投入的原料量计算改扩建前后的总收率。

查看答案

请选择短文(47)处最佳选项

请选择短文(47)处最佳选项

查看答案

该项目竣工验收的监测重点包括哪些方面?

该项目竣工验收的监测重点包括哪些方面?

查看答案

The word "exhausted" in the last paragraph could be best rep

The word "exhausted" in the last paragraph could be best replaced by( )A.worn ou

查看答案