单选题:请根据短文的内容,对做出判断。Taking Pictures of the World Meet Annie Griff

  • 题目分类:理工类
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
请根据短文的内容,对做出判断。
Taking Pictures of the World
Meet Annie Griffiths Belt, a National Geographic photographer. Belt has worked forNational Geographic since 1978, and has taken pictures on almost every continent in the world.In fact, Antarctica is the only continent Belt hasn't seen yet.
Belt's photographs are well known for their beauty and high quality. They also reflect verydifferent cultures and regions of the world. Belt has photographed the ancient city of Petra,Jordan, as well as the green landscapes of the Lake District in England. Recently, her picturesappeared in a book about undeveloped natural places in North America.
Everywhere that Belt goes, she takes pictures of people. Belt has found ways to connectwith people of all ages and nationalities even when she does not speak their language. "Thegreatest privilege of my job is being allowed into people's lives," she has said. "The camera islike a passport, and I am often overwhelmed by how quickly people welcome me! "
Knowing how to break the ice has helped to make Belt a successful photographer, butexperts say that anyone can learn to connect with new people. When people speak the samelanguage, greeting and small talk can make strangers feel more comfortable with each other.When people don't speak the same language, a smile is very helpful. Having something incommon can also help break the ice. For example, Belt has traveled with her two children , sowhen she takes pictures of children or their parents, they all have that family connection incommon. Even bad weather can help people to connect when they are experiencing it together.Belt has some advice if you are thinking about a career in photography. You can volunteerto take pictures for a local organization that can't afford to hire a professional photographer. Youcan also take a good, honest look at your best photographs. If you're a real photographer, yourphotos are good because of your personal and technical skills. Belt also recommends studyingand learning from photos taken by professional photographers.
Remember, the next time you look as a beautiful photograph, you might be looking at thework of Annie Griffiths Belt. And the next time you meet a new person, don't be afraid tobreak the ice. the connection you make could be very rewarding.
Belt has never traveled to England. A.Right
B.Wrong
C.Not mentioned

参考答案:
答案解析:

She stared at his son and shaked with anger.

She stared at his son and shaked with anger.A.jumped B.cried C.swayed D.trembl

查看答案

请在第__(50)__处填上正确答案。 .

请在第__(50)__处填上正确答案。 .A.A wireless microphone is attached to the dog's collar, wh

查看答案

A team of scientists has_________

A team of scientists has_________A.erected a pressure-releasing pipe in the lake

查看答案

(12年4月真题)简述资本积累的实质与后果。

(12年4月真题)简述资本积累的实质与后果。

查看答案

简述资本积累的客观必然性。

简述资本积累的客观必然性。

查看答案