单选题:A bookless life is an incomplete life. Books influence the

  • 题目分类:英语六级
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
A bookless life is an incomplete life. Books influence the depth and breadth of life. They meet the natural______47______for freedom, for expression, for creativity and beauty of life. Learners, therefore, must have books, and the right type of book, for the satisfaction of their need. Readers turn______48_____ to books because their curiosity concerning all manners of things, their eagerness to share in the experiences of others and their need to ____49 _____ from their own limited environment lead them to find in books food for the mind and the spirit. Through their reading they find a deeper significance to life as books acquaint them with life in the world as it was and it is now. They are presented with a __50 _____ of human experiences and come to ___51 ____ other ways of thought and living. And while ____52 ____ their own relationships and responses to life , the readers often find that the ___53 __ in their stories are going through similar adjustments, which help to clarify and give significance to their own.
Books provide ___54 _____ material for readers’ imagination to grow. Imagination is a valuable quality and a motivating power, and stimulates achievement. While enriching their imagination, books __55 ____their outlook, develop a fact-finding attitude and train them to use leisure ___56 ___. The social and educational significance of the readers’ books cannot be overestimated in an academic library.
回答问题
A.Abundant
B.Characters
C.Communicating
D.Completely
E.Derive
F.Desire
G.Diversity
H.Escape
I.Establishing
J.Narrow
K.Naturally
L.Personnel
M.Properly
N.Respect
O.Widen

参考答案:
答案解析:

杭州不仅有风景如画的西湖,而且还有美味佳肴和漂亮的工艺品。

杭州不仅有风景如画的西湖,而且还有美味佳肴和漂亮的工艺品。

查看答案

She was pardonably proud of her wonderful cooking.

She was pardonably proud of her wonderful cooking.

查看答案

According to the writer, long queues at counters are caused

According to the writer, long queues at counters are caused by ____. A.difficul

查看答案

It can concluded from the passage that_______.

It can concluded from the passage that_______. A.safety screens are of poor qua

查看答案

Which of the following statements is NOT true?

Which of the following statements is NOT true? A.There are both advantages and

查看答案