单选题:根据以下内容回答题:In the mid 1 940’s,the young ambitious duo(艺人)Ruth

题目内容:
根据以下内容回答题:
In the mid 1 940’s,the young ambitious duo(艺人)Ruth and Elliot Handler,owned a Company that made wooden pictures frames.It was in l945 that Ruth and Elliot Handler joined with their close friend Harold Mattson to form a company that would be known for the most fa-mous and successful doll(洋娃娃)ever created.This company would be named Mattel,Matt for Mattson,and EL for Elliot.
In the mid 1950’s,while visiting Switzerland,Ruth Handler purchased a German Lilli doll.Lilli was a shapely,pretty fashion doll first made in l955.She was originally fashioned after a famous cartoon character in the West German Newsletter-Build.
Lilli is the doll that would inspire Ruth Handler to design the Barbie doll(芭比娃娃).With the help of her technicians and engineers at Mattel,Barbie was born.Ruth then hired Charlotte Johnson,a fashion designer,to create Barbie’S wardrobe.It was in l958 that the patent for Barbie was obtained.This would be a fashion doll unlike any of her time.She would be long 1imbed,shapely,beautiful,and only 11.5 inches tall.Ruth and Elliot would name their new fashion doll after their own daughter,Barbie.
In 1959,the Barbie doll would make her way to the New York Toy Show and receive a cool reception from the toy buyers.
Barbie has undergone a lot of changes over the years and has managed to keep up with current trends in hairstyles,make-up and clothin9.She is a reflection of the history of fashion since her introduction to the tov market.
Barbie has a universal appeal and collectors both young and old enjoy time spent and memories made with their dolls.
When Ruth and Elliot Handler was youn9,they had a strong desire__________ . A.to go to school.
B.to take photos.
C.to make frames.
D.to be highly successful.

参考答案:
答案解析:

Which of the following can NOT be inferred from the passage

Which of the following can NOT be inferred from the passage?A.Robin Hood is a f

查看答案

According to the passage,the legend of Robin Hood probably o

According to the passage,the legend of Robin Hood probably originated __________

查看答案

We are told that in an average family about 1900__________

We are told that in an average family about 1900__________ .A.many children die

查看答案

The author believes that the prediction of earthquakes_____

The author believes that the prediction of earthquakes__________ .A.should be m

查看答案

从事代理记账业务的机构,应当具备的条件包括(  )。

从事代理记账业务的机构,应当具备的条件包括(  )。A.具有4名以上持有会计从业资格证书的兼职从业人员 B.应当经所在地的县级以上人民政府税务部门批准 C.应当

查看答案