题目内容:
第二节、下面文章中有5个段落需要添加首句(第61~65题)。请从以下选项(A、B、C、D、E和F)选出适合各段落的首句,并在答题纸上将相应选项的标号涂黑。选项中有一项是多余选项。回答题:
Never put off until tomorrow what you can do today Want to put off studying for the physics test? Or writing that thirty-page research paper on future uses of biotechnology? Sure you do? And who would n’t ?But it’s still a silly idea to put off doing something until a future time. Here’s why.......
______The task will be still the same. It won’t be any more fun and you still won’t want to do it. As the deadline gets closer and closer, the task seems to become larger and larger if you have n’t started the work. And the stress increased. Now not only do you have to write that paper, you have to do it under great pressure. A.Time can run out .
B.Tomorrow won’t be better
C.Ideas need time to develop
D.Your professor will be impatient
E.You blow off your chances for help
F.You’re probably overestimating(高估)the pain.
参考答案:
答案解析: