单选题:Questions are based on the following passage.The flood of

  • 题目分类:英语四级
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
Questions are based on the following passage.
The flood of women into the job market boosted economic growth and changed U.S. society in many ways. Many in-home jobs that used to be done __47__ by women—ranging from family shopping to preparing meals to doing __48__ work—still need to be done by someone. Husbands and children now do some of these jobs, a __49__ that has changed the target market for many products. Or a working woman may face a crushing “poverty of time” and look for help elsewhere, creating opportunities for producers of frozen meals, child care centers, dry cleaners, financial services, and the like.
Although there is still a big wage __50__ between men and women, the income working women __51__ gives them new independence and buying power. For example, women now __52__ about half of all cars. Not long ago, many cars dealers __53__ women shoppers by ignoring them or suggesting that they come back with their husbands. Now car companies have realized that women are __54__ customers. It’s interesting that some leading Japanese car dealers were the first to __55__ pay attention to women customers. In Japan, fewer women have jobs or buy cars—the Japanese society is still very much male-oriented. Perhaps it was the __56__ contrast with Japanese society that prompted American firms to pay more attention to women buyers.
注意:此部分试题请在答题卡2上作答
A) scale I) potential
B) retailed J) gap
C) generate K) voluntary
D) extreme L) excessive
E) technically M) insulted
F) affordable N) purchase
G) situation O) primarily
H) really

__________
参考答案:
答案解析:

听文章,补充句子,回答问题:Old age has always been thought of as theworst

听文章,补充句子,回答问题:Old age has always been thought of as theworst age to be; but it

查看答案

If there is no difference between the poor and the rich, th

If there is no difference between the poor and the rich, those "dirty" work has

查看答案

According to the passage, the problem of the developing cou

According to the passage, the problem of the developing countries will continue

查看答案